nyheder

Rollen af ​​vulkanske klipper

1. Vulkansten (basalt) har overlegen ydeevne og miljøbeskyttelse.Ud over almindelige stens generelle karakteristika har den også sin egen unikke stil og specielle funktioner.Sammenlignet med granit og andre stenmaterialer gør den lave radioaktivitet af vulkansk sten (basalt) sten det sikkert at bruge i menneskers levesteder uden bekymring for radioaktiv forurening.

2. Vulkansten (basalt) er vejrbestandig, vejrbestandig og holdbar;støjreduktion og støjreduktion er befordrende for at forbedre det auditive miljø;enkelt og naturligt for at undgå blænding, hvilket er gavnligt for at forbedre det visuelle miljø;"Funktionen kan justere luftfugtigheden og forbedre det økologiske miljø og kan bruges i vid udstrækning i kommunale, virksomheder og private. Alle mulige unikke fordele kan møde den nye mode hos mennesker, der stræber efter enkelhed og natur og går ind for grøn miljøbeskyttelse i byggeriet. dekoration i dagens æra.

3. Vulkansten (basalt) er hård og kan bruges til at fremstille ultratynde stenplader.Efter overfladeslibning kan glansen nå mere end 85 grader, farven er lys og ren, og udseendet er elegant og højtideligt.Det er meget udbredt i forskellige bygnings-ydre vægdekorationer, jordbelægningen af ​​kommunale vejtorve og boligkvarterer er også førstevalgsstenen til antikke bygninger, bygninger i europæisk stil og havebygninger, og er dybt elsket og hilst velkommen af ​​kunder derhjemme og i udlandet.Rollen af ​​vulkanske klipper

Vulkansten er en ny type funktionelt miljøbeskyttelsesmateriale.Det er en meget dyrebar porøs sten dannet efter et vulkanudbrud.Den vulkanske bjergart er jævnt dækket med porer på overfladen, med en antik farve, og har vejrbestandighed, høj temperaturbestandighed, lydabsorbering og støjreduktion., Vandabsorption, skridsikkerhed, varmebestandighed, luftfugtighedsregulering og forbedring af det økologiske miljø;lille elektrisk ledningsevne, ikke-radioaktiv, aldrig falmer og andre egenskaber.Vulkansten er den naturlige grønne og miljøvenlige sten, der vælges til det ydre af moderne bygninger.Den er velegnet til indvendig og udvendig vægdekoration af high-end bygninger, hoteller, pensionater, villaer, kommunale veje, pladser, boligkvarterer, haver osv. Det er også den foretrukne funktionelle sten til alle former for antik og retro europæisk stil bygninger.


Indlægstid: 13-jun-2022